[icon image=”fa-thumbs-up” character=”” size=”medium” cont=”no” float=”left” color=”accent”]

“Bevrijding! Zo heb ik 9 december ervaren met mijn klein lieve Soufian, mijn zoon. Tranen van ontroering. Tranen van pijn. Tranen van geluk. Tranen van vervlogen tijd. Tranen en kracht om te voelen dat er meer is op onze aarde. Tranen dat zolang je leeft er een toekomst is en dat als je wilt jijzelf het tij kunt keren met hulp. Wees moedig, vraag hulp. Het is een teken van kracht, geen zwakte. Kijken in de ziel met de helende kracht van paarden, en je laten leiden door liefde, inzicht en antwoorden. Het kijken naar het gedrag van paarden die je antwoorden kunnen geven op pijn uit het verleden en je weer op het rechte pad naar de toekomst kunnen leiden.”

~ Yvonne met zoon Soufian vanuit Jeugdplein