“Wat n prachtige middag op de Rotterdamsche Manège. Op uitnodiging van Heleen de Mooij-Lubbers van Stichting In Eigen Kracht onderging ik een bijzondere ervaring. Een coachingsessie met hulp van paarden. ‘Niet Lullen Maar Paarden’, zoals Heleen het Rotterdams benoemd. Een vrouw naar mijn hart. Ik heb eerder gewerkt met opstellingen. Maar wat een bijzondere ervaring om jezelf, je eigen energie en je gedrag gespiegeld te krijgen door een dier. Niets zo puur als een dier. Met haar ervaring en achtergrond ondersteunt Heleen deze sessie en stelt ze op de juiste momenten de juiste vragen. Ongemakkelijk? Ja. Maar soms is dat nodig om zaken helder te krijgen. Deze sessie heeft mij nog meer duidelijkheid gegeven waar ik op dit moment in mijn leven sta. Zowel als mens en als ondernemer. Het heeft helderheid verschaft, focus aangebracht en mijn richting nog meer verduidelijkt, waardoor ik een aantal belangrijke keuzes makkelijker kon maken. Meer rust, ruimte en plezier en daardoor meer daadkracht in wat echt belangrijk is voor me en hoe ik dat nog sneller kan bereiken met minder moeite. Ik heb een fantastische middag gehad. Ik kan een sessie met Heleen en de paarden iedereen aanraden die bereid is om zichzelf in de spiegel aan te kijken. Met recht Niet Lullen Maar Poetsen.”
Michèle Sparreboom, spreker en inspirator

“Grenzen vanuit liefde creëert nieuwe mogelijkheden, grenzen vanuit oordeel creëert weerstand.”

“De chaos en onzekerheid zit bij mij. Wil ik het gedrag van mijn kinderen zien veranderen, dan heb ik eerst mijn chaos aan te pakken en de liefde te vinden voor mijzelf, dan kunnen zij pas echt de liefde gaan ervaren. Werkelijk je plek nemen in het gezin maakt dat je de eigen kracht en verantwoordelijkheid voor het leven kan gaan nemen.”
Carola de Jonge, moeder
“Hoezo recessie? Er is liefde in overvloed.”
“Kennismaken met het paard was echt geweldig, ik heb zoveel geleerd rijdens deze coach sessie. Echt powerful. Dat met hulp van een paard het zoveel kan zeggen over hoe ik mij echt voel en de inzichten hoe ik sterker verder kan. Het was krachtig en overweldigend.”
Deelnemer Talent voor Rotterdam, Flexus Jeugdzorg
“Leer jezelf het leven dat je je kinderen gunt”
“Van chaos naar rust, van angst naar veiligheid. Oude blokkade kon ik als geschenk gaan zien en opnieuw mijn plek innemen en nieuwe keuzes maken naar Eigen Kracht.”
Amy
“Succes is uitbreiding van geluk.”

“Bijzondere paardencoachsessie mogen ervaren. Nieuwe inzichten en ook heerlijk geknuffeld, was fijn! Een aanrader. Wat je geeft krijg je terug. Als ik duidelijk vraag loopt ze met me mee (paard wat stond voor weerstand) en mijn innerlijke kracht loopt vanzelf mee (paard wat stond voor liefde).”

Esther Kats, leidinggevende en leerkracht Zadkine Rotterdam
“Het maakt me stil, brengt me bij voelen, ontspant me ter plekke en naderhand merk ik een duidelijke verschuiving in mijn leven waardoor ik meer vanuit eigen kracht kan handelen. Daar kunnen geen coaching gesprekken tegenop!”
Vera Pot
“Heb ik een moeilijk kind of een kind die het moeilijk heeft?”

“Bevrijding! Zo heb ik 9 december ervaren met mijn klein lieve Soufian, mijn zoon. Tranen van ontroering. Tranen van pijn. Tranen van geluk. Tranen van vervlogen tijd. Tranen en kracht om te voelen dat er meer is op onze aarde. Tranen dat zolang je leeft er een toekomst is en dat als je wilt jijzelf het tij kunt keren met hulp. Wees moedig, vraag hulp. Het is een teken van kracht, geen zwakte. Kijken in de ziel met de helende kracht van paarden, en je laten leiden door liefde, inzicht en antwoorden. Het kijken naar het gedrag van paarden die je antwoorden kunnen geven op pijn uit het verleden en je weer op het rechte pad naar de toekomst kunnen leiden.”

Yvonne met zoon Soufian, vanuit Jeugdplein