“Kijken voorbij de beelden, luisteren voorbij de woorden. “

Ik neem je mee in mijn, uit het leven gegrepen, verhaal op avontuur met een missie en een lach. Eén die laat zien dat wanneer we gaan ZIEN welke talenten en passies een individueel in zich heeft, er een wereld opengaat. En wanneer je dat stimuleert, het onmogelijke mogelijk wordt.

Een inspirerende lezing waarbij je wordt uitgenodigd te blijven kijken voorbij de beelden en te luisteren voorbij de woorden. Waarbij eenieder ziet dat je zoveel meer bent dan je denkt in een wereld waar zoveel wordt bereikt én verloren door intelligentie. Vanuit welke taal spreek jij meer? Vanuit je IQ of je EQ? Waar begrijpen en verstaan we onszelf of de ander minder? Inzicht over de nuances tussen intelligentie en wijsheid. Over de impact van verwachtingen en belangen en hoe je daarin je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. “

Namens In Eigen Kracht kom ik graag bij u langs als spreker. Als ervaringsdeskundige volg ik nu mijn passie als inspirator, coach en trainer om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de weg naar eigen kracht en liefde.

Je kan mij ook terugvinden op verschillende platforms: