“We kunnen niet van iedereen dezelfde sterren maken, maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren.”

Alles wat ik doe vanuit de Stichting In Eigen Kracht is gebaseerd op mijn ervaringsverhaal, mijn missie en wens dat: “Iedereen zijn of haar eigen kracht ontdekt.”

Ik deel u graag mijn ontwikkeling. In 1999 ben ik, moeder van 3 krachtige kinderen Emilie, Willemijn en Julian, begonnen met mijn praktijk voor de begeleiding van ouders en kinderen middels coaching en counseling. Dit heeft zich ontwikkeld tot een eigen benadering, waarbij ik door middel van (paarden)coaching, training en lezingen inspireer tot het ontdekken van en leven vanuit In Eigen Kracht.

Durf van de zorg het geschenk te zien, de wonderen voorbij de wond.

Ik zet me professioneel in voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen om in hun eigen kracht te komen en blijven. Naast een gediplomeerde NLP Master Practioner en (kinder)counselor ben ik ook ervaren met de methodieken Enneagram, Transactionele Analyse, Rationeel Emotieve Therapie, Systemisch werk (Familieopstellingen) en gecertificeerd Equine Assisted Coach (coaching met paarden) en vele verdieping opleidingen zoals de recente “De beweging van de Ziel”.

“Tijdens mijn persoonlijke reis heb ik veel mogen overwinnen en realiseren. Ik mag nu als trainer, coach, counselor en spreker voor menig publiek staan om mijn kennis en boodschap te delen. Vroeger kon ik me dit niet voorstellen. Echter, ik geloof in wat ik deel, omdat ik zelf leerde wat het betekent om in mijn kracht te staan en zo vanuit mijn talenten en kwaliteiten mijn doelen te bereiken”.

Graag nodig ik je uit altijd in liefde nieuwsgierig te blijven naar het goede wat zich zal ontvouwen.

Met een missie en een lach | Portret Heleen de Mooij Lubbers