De weg van op naar in eigen kracht.
We draaien het om! Ik nodig jou niet uit om naar een plek te komen voor een mooie coachsessie, ik ga mee naar jouw plekken voor één dag.

Het is niet aan mij, aan ons om het voor een ander te bedenken. Echter kunnen de mensen om je heen je wel helpen om de verbinding te creëren tussen je hoofd en hart. Door te luisteren voorbij de woorden en te kijken voorbij de beelden wil ik je graag helpen om inzicht te creëren in wat jouw verhaal je wilt laten zien.

ROADTRIP

We maken een roadtrip van één dag naar de voor jouw belangrijke plekken. De plek waar jij bent ontstaan. De plekken van jouw verhaal. We maken een grote wandeling; wandelcoaching. In de frisse lucht met de wijsheid van de natuur komen de gedachten in beweging en leidt dit tot de juiste inzichten.

DE WEG VAN OP NAAR IN EIGEN KRACHT

Hoe sterk zijn we, wat kunnen we allemaal aan? Het is ongelooflijk te zien hoeveel bergen we kunnen verzetten op eigen kracht. Op eigen kracht heb je waarschijnlijk veel voor elkaar gekregen. Dan is er het gevoel van trots omdat die moeilijke uitdaging jou dan is gelukt. Die ervaring geeft altijd een goed gevoel.

Maar dan ineens, als je uitgeknokt bent, meer overleeft dan leeft, het leven wat in disbalans lijkt en het even niet meer lukt, is deze eigen kracht soms minder zichtbaar en dan gaan we opnieuw op zoek naar de goedkeuring van de ander en van onszelf. Dat kleine verschil in die woorden van twee letters lang is in werkelijkheid zo enorm groot. ‘Op’ eigen kracht lukt het je vaak om dingen voor elkaar te krijgen maar loop je vroeg of laat tegen dingen aan. Wanneer je dingen ‘in’ eigen kracht doet, blijf je dicht bij jezelf. Dat geeft je energie waardoor je het leven op jouw manier verrijkt. Dat is jouw eigen levensenergie. Dat is jouw stap naar geluk.

MAG IK EVEN MET JE MEEKIJKEN

Samen een hele dag op pad, naar jouw bron, jouw plek. Elke dag is weer uniek zoals jij bent en zal op maatwerk ingezet worden met een telefonisch intakegesprek vooraf.
De afgelopen jaren heb ik de kracht van wandelen ontdekt. Grote wandelingen heb ik mogen maken. De antwoorden die soms niet zichtbaar zijn, worden zomaar gegeven. De wonderen die je tegenkomt. De tijd dat we durven het om te draaien, te zien wat er echt toe doet. De tijd om opnieuw de speeltuin in te stappen en jij opnieuw mag spelen, ontdekken waar jij zo blij van wordt, wat jouw talent is, wat jouw volgende stap is, wat jij gaat brengen.

Als coach ga ik met jou mee om jou wel uit te nodigen tot de kern. Ik luister voorbij die woorden en kijk voorbij die beelden om je te coachen naar de kern om daadwerkelijk jouw stap naar in eigen kracht te maken.
Niet vanuit de mooie stoel in mijn praktijk maar vanuit de schommel, de boomstam, het bankje, de plek waar dat mag vrijkomen naar jouw innerlijke vrijheid.

MEER INFORMATIE & AANMELDEN

Mail naar heleen@ineigenkracht.nl of bel naar 06-21713585.

Prijs: Intakegesprek + gehele dag incl. lunch €295,-