Unieke liefdevolle bijeenkomsten waar aandacht, erkenning, herkenning centraal staat.

Rondom JIJ gaat weer van start onder de naam: Ik Zie Jou! Een avond genieten en opladen met werkelijk aandacht voor jou! Waar jij gezien mag worden, inzicht en inspiratie mag ontvangen om vrij en authentiek jou weg mag vervolgen.

Bij Ik Zie Jou staat liefde, delen, verbinden, erkenning, herkenning en groei centraal. Ieder woord telt omdat JIJ het waard bent. Alles wat je aandacht geeft groeit!

ELKE AVOND MET EEN ANDERE BIJZONDERE INVULLING

In deze inspirerende bijeenkomsten waarbij de interactie centraal staat wordt aangeboden waar op die avond vraag of behoefte naar is. Een persoonlijk verhaal, gedicht, inzicht oefeningen vanuit een methodiek, inspirerende film of het aanbieden van een opstelling of andere mooie inspirerende invulling die wellicht jij meeneemt. Een avond waar je welkom bent en jouw verhaal centraal staat. Ieder gevoel en woord mag er zijn. VIP aandacht. Met juiste Verwondering en Inzicht naar Persoonlijke kracht.

Ook een avond waarbij we met elkaar worden uitgenodigd te kijken voorbij de beelden en te luisteren voorbij de woorden. Dit mogen doen op dat vraagstuk wat aandacht vraagt. Dan kan door (eigen) thema en/of een gekoppeld maatschappelijk thema wat op dat moment actueel is.

“Wat is de oorzaak, wat het gevolg als we niet kijken en werkelijk kijken vanuit het grote geheel? Waar kunnen wij collectief bijstaan en daarbij als het ware tegen de personen zeggen: ik/ wij zien jou!”

WAT IS MIJN, JOUW, ZIJN PLEK?

Waar gewenst zal er ook systemisch worden gewerkt door middel van het bieden van een (familie)opstelling.

Dit is een methode om snel tot de kern te komen en inzicht te krijgen. Deze vorm inzetten geeft een bijzondere bijdrage aan jouw innerlijke rust en groei.

WAT LEVERT JOU DEZE AVOND OP?

Inspiratie, Rust, Energie, Inzicht, Humor, (H)erkenning, Verbinding, Visie op jezelf en anderen, Handvatten en bovenal Eigen Liefde en Kracht. En dit allemaal in een fijne, gezellige, liefdevolle en veilige omgeving.

WANNEER

Geïnteresseerd in zo’n mooie avond? Stuur mij een mailtje en ik neem graag contact met je op over de nieuwe datums.

ADRES

Dankbaar mag ik deze avonden aanbieden in het sfeervolle “Theehuis” van het mooie Arboretum. Lili’s Corner in theehuis “De Uithoek”

BIJDRAGE

De bijdrage is de symbolische bijdrage van 10 euro voor de algemene onkosten en om deze bloeiende locatie te steunen.

MEER INFORMATIE & AANMELDEN

Mail naar heleen@ineigenkracht.nl of bel naar 06-21713585.