IK ZIE JOU

Kijk je mee?

Elke eerste maandag van de maand verzorgt In Eigen Kracht een avond Systemisch werk en biedt Familie en /of organisatie opstellingen. Naast het systemisch werk met de paarden worden ook deze avonden in een unieke vorm weer aangeboden in Rotterdam. Bijzonder is dat we naast opstellingen voor persoonlijke vraagstukken ook elke avond tijd maken voor één opstelling voor een collectief vraagstuk. 

Iedere deelnemer betaald dezelfde kleine bijdrage om deze avond mogelijk te maken en te beleven. Zowel ‘vraagsteller’ als ‘representant’. In de intuïtieve vorm waarin gewerkt wordt zal in het moment gewerkt worden met dat wat op dat moment zich voordoet.Vanuit ervaring zal naast de vraagsteller ook de representant en zij die observeren rijke inzichten tot zich nemen met betrekking tot ieder eigen persoonlijk verhaal.

Waar ook jij gezien mag worden, inzicht en inspiratie mag ontvangen om vrij en authentiek jou weg mag vervolgen. Bij Ik Zie Jou staat liefde, delen, verbinden, erkenning, herkenning en groei centraal. Ieder woord telt omdat JIJ het waard bent. Alles wat je aandacht geeft groeit!

Een avond waar je welkom bent en jouw verhaal centraal staat. Ieder gevoel en woord mag er zijn. VIP aandacht. Met juiste Verwondering en Inzicht naar Persoonlijke kracht. Ook een avond waarbij we met elkaar worden uitgenodigd te kijken voorbij de beelden en te luisteren voorbij de woorden. Dit mogen doen op een collectief vraagstuk wat aandacht vraagt. Dan kan door een gekoppeld maatschappelijk thema wat op dat moment actueel is of een onderwerp in het nieuws wat ons alle raakt en ons alle aanzet vanuit nieuwsgierigheid.

“Wat is de oorzaak, wat het gevolg als we niet kijken en werkelijk kijken vanuit het grote geheel? Waar kunnen wij collectief bijstaan en daarbij als het ware tegen de personen zeggen: ik/ wij zien jou!”

WAT IS MIJN, JOUW, ZIJN PLEK?

Het leven vraagt om gevierd te worden. Soms is dat een uitdaging, vooral als we ons bewust worden dat we onvoldoende vanuit eigen plek, vanuit eigen kracht leven of wellicht overleven. De weg van angst naar vertrouwen , van ‘op’ naar ‘in’ eigen kracht. Tijdens deze avond zal er systemisch worden gewerkt door middel van het bieden van een familie en /of organisatie opstellingen. Dit is een methode om snel tot de kern te komen en inzicht te krijgen. Deze vorm inzetten geeft een bijzondere bijdrage aan jouw innerlijke rust en groei.

WAT LEVERT JOU DEZE AVOND OP?

Inspiratie, Rust, Energie, Inzicht, Humor, (H)erkenning, Verbinding, Visie op jezelf en anderen, Handvatten en bovenal Eigen Liefde en Kracht. En dit allemaal in een fijne, gezellige, liefdevolle en veilige omgeving.

WANNEER

Vanaf september 2022 elke eerste maandag van de maand van 19.00 – 22.00 uur.

  • Maandag 5 september 2022
  • Maandag 3 oktober 2022
  • Maandag 7 november 2022
  • Maandag 12 december 2022 (2e maandag van december)

ADRES

Dankbaar mag ik deze avonden aanbieden in het sfeervolle “Theehuis” van het mooie Arboretum. Lili’s Corner in theehuis “De Uithoek”

BIJDRAGE

De bijdrage is het symbolisch bedrag van 25 euro voor de algemene onkosten en om deze bloeiende locatie te steunen.

Dank ook voor jouw bijdrage in aanwezigheid om samen vanuit een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid te mogen kijken naar dat collectieve vraagstuk wat zichtbaarheid verdient vanuit de diepste intentie.

MEER INFORMATIE & AANMELDEN

Mail naar heleen@ineigenkracht.nl of bel naar 06-21713585.