[icon image=”fa-thumbs-up” character=”” size=”medium” cont=”no” float=”left” color=”accent”]
“Wat n prachtige middag op de Rotterdamsche Manège. Op uitnodiging van Heleen de Mooij-Lubbers van Stichting In Eigen Kracht onderging ik een bijzondere ervaring. Een coachingsessie met hulp van paarden. ‘Niet Lullen Maar Paarden’, zoals Heleen het Rotterdams benoemd. Een vrouw naar mijn hart. Ik heb eerder gewerkt met opstellingen. Maar wat een bijzondere ervaring om jezelf, je eigen energie en je gedrag gespiegeld te krijgen door een dier. Niets zo puur als een dier. Met haar ervaring en achtergrond ondersteunt Heleen deze sessie en stelt ze op de juiste momenten de juiste vragen. Ongemakkelijk? Ja. Maar soms is dat nodig om zaken helder te krijgen. Deze sessie heeft mij nog meer duidelijkheid gegeven waar ik op dit moment in mijn leven sta. Zowel als mens en als ondernemer. Het heeft helderheid verschaft, focus aangebracht en mijn richting nog meer verduidelijkt, waardoor ik een aantal belangrijke keuzes makkelijker kon maken. Meer rust, ruimte en plezier en daardoor meer daadkracht in wat echt belangrijk is voor me en hoe ik dat nog sneller kan bereiken met minder moeite. Ik heb een fantastische middag gehad. Ik kan een sessie met Heleen en de paarden iedereen aanraden die bereid is om zichzelf in de spiegel aan te kijken. Met recht Niet Lullen Maar Poetsen.”
~ Michèle Sparreboom, spreker en inspirator